“Këto janë 5 ushqimet që konsumon çdo mjek” plus 3 more Kuzhina Shqiptare |
- Këto janë 5 ushqimet që konsumon çdo mjek
- Tortë me ananas
- Tortë e zezë
- 3 këshilla të rëndësishme për të përgatitur një sanduiç të shijshëm mëngjesi
Këto janë 5 ushqimet që konsumon çdo mjek Posted: 13 Jan 2017 09:07 PM PST Ëmbëlsira, mish i kuq, ushqim i konservuar… këto janë disa nga produktet që shumica e njerëzve nuk i ndajnë nga tavolina e tyre.Por e keni pyetur ndonjëherë veten se çfarë konsumon mjeku ku ju shkoni vizitoheni? Ja ku po ua themi ne… Kompania Hartman Group ka marrë në studim ushqimet më të konsumuara nga mjekët dhe rezultati ka qenë pothuajse njësoj tek të gjithë. Mjekët konsumojnë ushqime të cilat i mbajnë në normë nivelet e kolesterolit në gjak duke shmangur në këtë mënyrë problemet kardiovaskulare. Ja cilat janë këto ushqime: 1. Veza. Në dietën ushqimore të një mjeku nuk mungon kurrë veza e ndarë në porcione ditore ose javore. The post Këto janë 5 ushqimet që konsumon çdo mjek appeared first on Kuzhina Shqiptare. |
Posted: 13 Jan 2017 09:07 PM PST The post Tortë me ananas appeared first on Kuzhina Shqiptare. |
Posted: 13 Jan 2017 09:07 PM PST The post Tortë e zezë appeared first on Kuzhina Shqiptare. |
3 këshilla të rëndësishme për të përgatitur një sanduiç të shijshëm mëngjesi Posted: 13 Jan 2017 09:07 PM PST Merrni një moment kohë dhe mendoni për sanduiçin e mëngjesit. Nëse e bëni me bukë, çfarë lloji pëlqeni? Me çfarë e mbushni? A fusni mish, vezë apo djathë në të? Disa nga ju po mendojnë ndoshta për sanduiçin klasik djathë dhe vezë, por ndoshta disa të tjerë nuk pëlqejnë asnjë nga prodhimet me origjinë shtazore. Çfarëdo të pëlqeni të hani për mëngjes, ja disa këshilla se si t'i bëni sanduiçet e mëngjesit më të mirë.1.Futeni bukën në tost Përmbajtja mund të jetë po aq e rëndësishme sa shija kur përgatisni një recetë. Me siguri nuk do t'a hani diçka që ëhstë vetëm e qullët apo vetëm e fortë. Këshillë: Nëse e bëni sanduicin me bagetë, kalimi në tost nuk është gjëja më e mirë. Buka ëhstë vetë pak e fortë, ndaj kursejeni këtë hap. 2. Mbushjet janë të rëndësishme Një sanduiç i thatë është një sanduiç i keq. Është super zhgënjyese nëse hani një sanduiç i zili sa herë e kafshoni ju bien copat vërdhallë. Lyejini me pak majonezë, pesto, avokado të bërë pure, apo ndonjë lloj salce që pëlqeni. 3. Zgjerojeni idenë tuaj të sanduiçit të mëngjesit Sigurisht që të gjithë e shijojmë një sanduiç klasik me proshutë, vezë dhe djathë, por është shumë e lehtë të ngecesh në një rutinë të këtillë. The post 3 këshilla të rëndësishme për të përgatitur një sanduiç të shijshëm mëngjesi appeared first on Kuzhina Shqiptare. |
You are subscribed to email updates from Kuzhina Shqiptare. To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States |
Lexo edhe: