Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Çka është endometrioza ? ~ Rapitful Shqip

Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Na ndiqni me email - Follow by Email - Merr njoftime për postimet e reja

Çka është endometrioza ?

 Çka është endometrioza ?

Endometrioza është gjendje inflamatore gjatë së cilës endometriumi rritet në mënyrë atipike në kavitetin e pelvikut;karakterizohet nga hemorragjia uterine ose rektale, nga dismenorrea dhe nga dhembjet pelvike.

Mund të shkaktojë sterilitet.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,endometrioza,endometriozat, endometrioze,endometriosa 

       
   
Lexo edhe:
Scoop.it
  •